Wij zijn een dynamisch professioneel kantoor op het gebied van de zakelijke dienstverlening. Ons hechte team staat garant voor een optimale service en een klantvriendelijke benadering.

Onze Kenmerken

 • we zijn gespecialiseerd in de aan- en Na verkoop van een breed scala aan woningen.
 • tevens in huur en verhuur van woningen en bedrijfruimte in Nijmegen / Arrhem en omstreken
 • we hebben ruime ervaring in de makelaardij.
 • binnen ons kantoor ligt de nadruk op persoonlijke aandacht.
 • het huis van uw dromen aankopen? laat ons u helpen!
 • wij halen alles uit de kast om uw woning te verkopen.
 • heeft u een situatie die vraagt naar maatwerk? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Waarom Berkien makelaars ?

Vanaf het moment dat u ons belt of bezoekt tot het ‘moment-supreme’ dat u uw sleutel ontvangt zijn wij goede kennissen geworden. Bemiddeling zien wij niet louter als verkopen / verhuren maar als een zeer persoonlijk proces van oriëntatie, inleving, vertrouwen, meedenken en meeleven. Samen op zoek, gestuurd door onze marktkennis en middelen, waarbij integriteit ons sleutelwoord vormt tot uw sleutel…

Uw eigen aankoopmakelaar

Voor een speciaal tarief van € 495,- + 15% over het verschil tussen de vraagprijs en de daadwerkelijke koopprijs (alles incl. BTW) gaat Berkienmakelaars de uitdaging met u aan.

Wij zijn er namelijk van overtuigd de kosten van de aankoopmakelaar dubbel en dwars voor u terug te verdienen. Vandaar dat wij het scherpe tarief in durven te zetten.

Wist u dat:

 • uit onderzoek blijkt dat diegene die zelf een woning koopt doorgaans teveel betaalt
 • de verkopend makelaar niet voor uw belangen opkomt, maar voor de belangen van de verkoper
 • de toegevoegde waarde van een aankoopmakelaar de kosten overtreft
 • u met een aankoopmakelaar met zekerheid, deskundigheid en veilig kunt aankopen
 • uw aankoopmakelaar u alle administratieve rompslomp bespaart

Een rekenvoorbeeld:
Stel een woning staat te koop met een vraagprijs van € 269.000,-. Na inschakeling van uw aankoopmakelaar van Berkienmakelaars en het doorlopen van het gehele traject wordt er een uiteindelijke koopprijs afgesproken van € 259.000,-

De totale kosten die u dan aan uw aankoopmakelaar betaalt zijn € 495,- + € 1500,- (15% x € 10.000,-). Dus € 1995,-. (inclusief BTW) U heeft echter € 10.000,- minder betaald voor de woning. Hiermee loopt uw ‘voordeel' op tot € 8000,-.

Conclusie:
Wellicht had u zelf met onderhandelen ook een prijsverlaging kunnen realiseren. Wij zijn er echter van overtuigd nog scherper voor u te kunnen onderhandelen en er dus meer voor u uit te kunnen slepen. Daarnaast beschikt u over de volledige professionele begeleiding en expertise van een gerenommeerd makelaarskantoor.

In het geval de onderhandelingen niet tot een aankoop leiden, doorlopen wij het gehele traject graag voor een tweede keer met u. Indien ook dit aankooptraject niet resulteert in de aankoop van uw nieuwe woning bent u slechts een bedrag kwijt van € 495,-.

Na bovenstaande te hebben gelezen laat u zich natuurlijk uitdagen en schakelt u Berkienmakelaars in voor de aankoop van uw droomhuis.

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij gaan graag voor u aan de slag.